Espanyol

Marc Roca: "David Gallego té tota la nostra confiança"

El jugador blanc-i-blau està concentrat a Las Rozas amb la selecció espanyola, preparant l'Europeu sub-21 que es disputarà a Itàlia

Albert AguileraActualitzat

Marc Roca ha estat un dels pilars de l'Espanyol d'aquesta temporada, un dels fixos a l'onze de Rubi. Acabada la Lliga, el pivot blanc-i-blau ha entrat a llista definitiva de la selecció espanyola sub-21, que a mitjans de mes disputarà l'Europeu de la categoria a Itàlia.

És a la concentració de Las Rozas, on Marc Roca fa balanç de la que ha estat, sens dubte, la seva millor temporada a l'Espanyol. I un dels "culpables" és Joan Francesc Ferrer, "Rubi". Per Roca, el tècnic de Vilassar "em va donar l'oportunitat i va confiar en mi. M'ha ensenyat molt i he crescut molt amb ell".

Passada la pàgina Rubi, el futur de l'Espanyol passa per les mans, i les tàctiques, d'un altre entrenador a qui Marc Roca coneix perfectament. El va tenir d'entrenador a l'Espanyol B i al Juvenil. Per Roca, parlar de David Gallego és parlar d'un mestre: "Té tota la nostra confiança, estem molt contents que Gallego sigui l'entrenador de l'Espanyol".

La seva presència a l'Europeu sub-21 serà un bon aparador per al jove jugador blanc-i-blau. Té contracte fins al 2022 i una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros. Tot i que és conscient que la seva gran temporada a l'Espanyol ja l'ha posat a l'agenda de molts clubs, no vol ni sentir a parlar de marxar: "A L'Espanyol estic molt content, això és casa meva".

Si res no canvia, la temporada que ve seguirà vestint de blanc-i-blau. Una temporada molt especial, la del retorn a competicions europees, després de 12 anys d'absència. "Mantindrem la filosofia del darderisme. Partit a partit. Estic convençut que passarem a la fase de grups i podem optar a tot". De moment, assegura, vol fer un bon europeu, amb el dorsal 21 a l'esquena, el del seu idolatrat Dani Jarque. I després, a descansar. Si pot, perquè d'aquí menys d'un mes, l'Espanyol ja comença la pretemporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut