Marc Roca, en una imatge d'arxiu (@RCDEspanyol)
Espanyol

Marc Roca: "Anirem al Bernabéu amb fe i ganes de victòria"

El migcampista de l'Espanyol assegura que tant ell com els seus companys sortiran contra el Reial Madrid "al límit, com en cada partit, amb confiança i plenitud", però apunta que és important "centrar-se" en si mateixos i no pas en el rival

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Marc Roca ha afirmat aquest dilluns, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que aniran al Bernabéu "amb fe i ganes de victòria" després del bon inici de temporada a la lliga, amb set punts de 12 possibles.

El jugador català ha assegurat que tant ell com els seus companys sortiran "al límit, com en cada partit, amb confiança i plenitud", però ha apuntat que és important "centrar-se" en si mateixos i no en el rival. "La nostra mentalitat és fer un bon partit i veure on podem fer-los mal", ha afegit.
  
El futbolista del planter ha reconegut que l'afició està "enganxada" amb l'equip i confia a poder oferir la mateixa versió en el futur: "Som un equip ambiciós que treballa dia a dia per aconseguir estar el més amunt possible. El nostre objectiu és anar creixent i gaudir al costat dels nostres seguidors".

Marc Roca està vivint un moment dolç a nivell individual i s'ha consolidat com un titular fix amb l'arribada de Rubi a la banqueta. "Per sort la meva situació ha canviat (respecte al curs passat), però això acaba de començar i tant de bo pugui seguir ajudant als meus companys. Estic fent tot el que em demana el grup".

Óscar Duarte i Puado s'exerciten al marge del grup

El central costa-riqueny Óscar Duarte i el davanter Javier Puado s'han entrenat aquest dilluns al marge dels seus ja que encara no s'han recuperat de les seves respectives molèsties, segons ha informat el club blanc-i-blau.
 
Duarte pateix un esquinç al lligament lateral intern de la genoll esquerre i no va poder entrar en la convocatòria per al partit contra el Llevant. Els metges estan pendents de la seva evolució per determinar si pot reincorporar-se a la disciplina del grup abans del partit contra el Reial Madrid.
  
Puado té una lesió pràcticament idèntica: esquinç de grau u al lligament lateral extern del genoll dret. Tant ell com el costa-riqueny s'han exercitat al costat dels recuperadors físics del cos tècnic.

Anar al contingut