MotoGP

Marc Márquez: "Vaig cometre un error però no tinc rancúnia pel que va succeir"

El pilot de Cervera ha admès que va cometre un error durant el GP de l'Argentina del qual espera aprendre de cara al futur, i ha afergit que ja va demanar disculpes a Rossi, de qui assegura que no té cap tipus de rancúnia

Actualitzat

Marc Márquez ha tornat a parlar del seu incident amb Valentino Rossi al Gran Premi de l'Argentina durant la roda de premsa prèvia al GP de les Amèriques que es disputarà aquest cap de setmana a Austin. El pilot de Cervera, que ha comparegut tot sol per evitar tensions amb l'italià, ha admès que va cometre un error del que espera aprendre de cara al futur però que no té cap rancúnia cap el nou vegades campió del món.

"Soc un pilot, una persona a qui li agrada millorar i intentar aprendre dels errors i en aquest cas i en aquesta carrera van passar moltes coses; vaig creure llavors i crec que vaig cometre un error i vaig ser penalitzat per això, vaig anar a demanar disculpes, que era el que creia havia de fer, i no tinc rancúnia de cap tipus pel que va succeir"

El vigent campió del món de MotoGP ha assegurat que aquest divendres anirà a la reunió de la comissió de seguretat a donar les explicacions que siguin necessàries.

"Demà hi haurà comissió de seguretat i no tindré cap inconvenient a tornar a parlar-ne, però també s'haurà de parlar d'altres coses, entre elles de tot el que va succeir en el procés de sortida, ja que va haver-hi prou incertesa en les decisions i això s'ha de millorar".

Per últim, el pilot de Repsol Honda ha dit que té facilitat per centrar-se en la seva feina i ha assegurat que no dóna "molta importància" a la situació.

"A la pista m'agrada estar al cent per cent i donar el màxim, però de la resta em mantinc bastant al marge, que és una cosa que ja vaig aprendre en el passat, que cal mantenir-se al marge".

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut