Márquez, el més ràpid en els tercers lliures (EFE)
Moto GP

Marc Márquez torna a ser el més ràpid en els tercers lliures de San Marino

El de Cervera ha marcat el millor temps en la tercera sessió d'entrenaments del GP de San Marino, seguit de Viñales; Pedrosa ha estat sisè

Actualitzat

Després de caure aquest divendres en la segona sessió d'entrenaments lliures, aquest matí Marc Márquez ha tornat a posar les coses a lloc. El de Cervera ha marcat el millor temps en la tercera sessió d'entrenaments del GP de San Marino. Al circuit de Misano, el segon crono ha estat per a un altre català, Maverick Viñales, a gairebé dues dècimes del pilot d'Honda. Pedrosa no ha pogut millorar el sisè registre després de caure en els últims minuts de la sessió.

Canet recupera la primera posició

Aarón Canet (Estrella Galicia 0'0 Honda) ha recuperat la primera posició en la tercera i última tanda d'entrenaments lliures de Moto3. Canet ha marcat un millor temps en aquesta tanda d'1.42.413, tot just a un parell de dècimes del rècord absolut de la categoria, que té el britànic Danny Kent (Honda) des del 2015, amb 1.42.209.

Amb aquest cronòmetre, el pilot ha doblegat l'italià Fabio di Giannantonio (Honda), que divendres havia estat el més ràpid, i també el company d'equip d'aquest últim, Jorge Martín (Honda), que s'ha hagut de conformar amb la tercera posició. Joan Mir ha quedat cinquè, i Romano Fenati, novè.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut