Marc Márquez durant l'entrenament a Portimao (@HRC_MotoGP)
MotoGP

Marc Márquez puja a una Honda per entrenar-se a Portimao

El pilot cerverí ha fet uns entrenaments privats a Portimao amb el seu equip en plena recuperació de la seva lesió ocular

Marc Márquez segueix amb la seva recuperació de la lesió ocular que arrossega des del final de la temporada passada, quan no va poder competir les dues darreres curses del Mundial de MotoGP. La diplopia tornava a creuar-se al camí del cerverí deu anys després, quan va tenir un accident a Malàisia el 2011 mentre lluitava pel títol mundial de Moto2.

Aquesta mateixa setmana, el Dr. Sánchez Dalmau va donar la millor notícia que podia rebre Marc Márquez. L'oftalmòleg va confirmar una clara milloria en la visió del pilot i va ser autoritzat a entrenar-se amb la moto que volgués. El cerverí va escollir el motocròs per recuperar les sensacions.

Aquest diumenge, el circuit de Portimao, a Portugal, ha estat escenari de la primera prova del català amb una Honda a un circuit de velocitat. És la primera vegada que Márquez fa un entrenament d'aquestes característiques des de la seva victòria al Gran Premi de l'Emília-Romanya, el passat 24 d'octubre.

El pilot de Cervera, satisfet del seu retorn als circuits en les proves fetes a Portimao: