MotoGP

Marc Márquez: "Spielberg és una pista per a Ducati però també hi ha Yamaha i Suzuki"

El pilot català destaca que en les tres últimes cites en el traçat austríac la victòria sempre ha estat per a la marca italiana

Actualitzat

Marc Márquez ha comparegut a l'habitual roda de premsa prèvia que fan els pilots a l'inici d'una nova cita en el calendari de MotoGP i aquest cap de setmana el Mundial de la màxima categoria del motociclisme s'atura a Àustria, al Circuit de Spielberg. El català creu que es tracta d'un traçat molt favorable a la rivalitat de molts més equips dels habituals, però, sobretot, n'hi ha un de destacat:

"Ducati ha guanyat aquí els tres últims anys, és una de les pistes on s'adapten millor. L'any passat vaig haver de lluitar molt per acabar segon i fa dos anys també em va passar amb Dovizioso. A veure si podem aquest any. Però no només serà Ducati i Honda, les Yamaha i les Suzuki segur que estaran molt a prop. Lluitarem el diumenge per la victòria i per posar les coses difícils als rivals."

 

Sobre els rumors que no paren de sonar sobre una possible marxa de Jorge Lorenzo de l'equip Honda, el cerverí no en vol fer cap cas:

"Els rumors diuen això, però sé que Jorge té un any més de contracte amb Honda i, coneixent-lo, amb l'orgull que té, em costaria d'entendre. Si ets un campió i tens una moto campiona, segur que voldràs demostrar que ets capaç. Jorge encara té moltes coses per demostrar amb l'Honda. Ara està lesionat, però quan torni segur que ho farà amb més ganes que mai."

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut