Marc Márquez, eufòric, celebra la seva novena victòria al GP d'Alemanya (Reuters)
MotoGP

Marc Márquez s'imposa en el Gran Premi d'Alemanya davant de Valentino Rossi i Maverick Viñales

El pilot de Cervera s'emporta la novena victòria consecutiva en el circuit de Sachsenring. Rossi i Viñales han tancat el podi

Actualitzat

Marc Márquez és el gran emperador d'Alemanya. Amb la victòria a Sachsenring, el pilot de Cervera ha guanyat el Gran Premi d'aquell país les nou últimes edicions i s'apunta també la cinquena victòria de la temporada. Valentino Rossi i Maverick Viñales han tancat el podi de MotoGP. 

Márquez ha tornat a ser el millor de llarg. Ha dominat com ha volgut i com va fer a Assen ha marxat tot sol cap a la victòria a la part final de la cursa. A l'inici, de nou Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid i ha liderat la cursa perseguit per Petrucci, Márquez i Rossi. 

A la primera volta han quedat fora Ianone, Rins, Miller i Pol Espargaró en una caiguda múltiple. A mitja cursa, Márquez ha passat Lorenzo i a l'últim terç ha sentenciat la cursa. Ha marcat la vota ràpida i ningú l'ha pogut seguir.

Al darrere, Rossi ha passat Lorenzo, i Viñales a l'última volta ha aconseguit el tercer lloc en superar Petrucci. Entre les sorpreses, el cinquè lloc de Bautista, que fins i tot ha superat Lorenzo, amb problemes de neumàtics, Dovizioso i Dani Pedrosa. Márquez té ara 46 punts de marge sobre Valentino Rossi i ha sumat avui la cinquena victòria d'una temporada monopolitzada per les seves grans actuacions.

En l'equador del campionat, tothom sap que Márquez ho té tot per renovar el títol mundial de la màxima categoria. El de Cervera ha celebrat la victòria pujant a la grada on hi havia tota l'afició de Valentino Rossi. Una celebració ben curiosa. 

 



 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut