MotoGP

Marc Márquez s'adjudica la "pole" al GP de la Gran Bretanya

El pilot català, a més, ha superat el rècord al circuit de Silverstone, amb un estratosfèric 1:58.160

Actualitzat

Marc Márquez ha aconseguit la "pole position" en MotoGP al GP de la Gran Bretanya i a més s'ha adjudicat el rècord absolut a Silverstone amb un temps estratosfèric, 1:58.160. Valentino Rossi ha aparegut en escena a la lluita entre el català i Fabio Quartararo per emportar-se la primera posició i ha aconseguit esmunyir-se per fer el segon millor temps (1:58.596). El francès, que anava molt fort, ha acabat relegat al quart lloc (1:58.612) superat per Miller (1:58.602).

1:58.612 de Fabio Quartararo només començar la Q2, un primer rècord en una sessió de classificació en el traçat britànic superant per molt poques mil·lèsimes el temps que havia signat instants abans el català Marc Márquez (1:58.667). Pols entre el pilot francès i el català en la lluita per sortir des de la "pole" a la graella de la cursa de la cursa de MotoGP del traçat britànic però que, en els darrers compassos, s'ha aigualit i han entrat Rossi i Miller en un combat a quatre bandes del que ha sortit com a principal damnificat el francès.

El barceloní Àlex Rins ha arribat a rodar amb el tercer millor temps però finalment ha acabat en la cinquena posició (1:58.670). L'empordanès Maverick Viñales, per la seva banda, ha signat el sisè millor temps (1:58.762) mentre que Andrea Dovizioso, que havia sortit com un tro per tal d'entrar en la lluita per la part alta, ha quedat relegat a la setena posició. Cal Crutchlow ha caigut a dos minuts del final de la sessió de classificació.

Aleix Espargaró, que ha accedit a la Q2 gràcies al temps que ha fet a la Q1, ha posat punt final a la classificació amb el dotzè millor temps (1:59.620). Tito Rabat ha acabat en la quinzena posició mentre que Jorge Lorenzo ha estat vintè.

 

Àlex Márquez, "pole" en Moto2 al GP de la Gran Bretanya

Àlex Márquez ha aconseguit fer el millor temps a la sessió de classificació del GP de la Gran Bretanya i, tal com havia aconseguit el seu germà en MotoGP, ha signat el rècord en Moto2 al Circuit de Silverstone. El pilot català ha volat amb un temps espectacular de 2:04.374. Jorge Navarro, a tres centèsimes de Márquez, i Augusto Fernández, a dues dècimes, han acabat segon i tercer respectivament. Thomas Luthi ha anat per terra en l'últim sospir d la sessió i sortirà 12è mentre que Baldassarri ho farà des de la 18a posició

 

Tony Arbolino fa la "pole" en Moto3 a Silverstone

Tony Arbolino sortirà des de la posició més privilegiada a la cursa de Moto3 del GP de la Gran Bretanya i és que el pilot italià ha signat el millor temps a la sessió de classificació a Silverstone. Sortirà des de la segona posició el també italià Lorenzo dalla Porta mentre que el madrileny Raúl Fernández ha acabat tercer. El pilot valencià Arón Canet s'ha hagut de conformar amb un discret dotzè millor temps. El català Albert Arenas, per la seva banda, ha estat setzè.

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut