Marc Márquez ha lligat el seu nom a Repsol Honda per 4 anys més (Reuters)
Motor

Marc Márquez renova amb Repsol Honda fins al 2024

El campió del món lliga el seu futur a Honda i revoluciona la política habitual de renovacions a MotoGP amb un compromís per 4 anys

Xavi GuillénActualitzat

El campió del món de MotoGP, Marc Márquez, ha renovat amb l'equip oficial Honda ( HRC ) per als pròxims 4 anys. Per tant, continuarà lligat a l'escuderia japonesa fins al desembre del 2024. Amb Honda Marc ha aconseguit 6 títols de campió del món de la màxima categoria, 56 victòries, 95 podis i 62 "pole positions".

Márquez, de 27 anys, és l'únic corredor de la graella que ha signat un contracte tan llarg, de 4 anys, quan els rivals d'altres marques ho han fet per 2 temporades, com el cas de Maverick Viñales o Fabio Quartararo, tots dos amb Yamaha.  Marc ha revolucionat la política habitual de renovacions i contractacions de pilots en la categoria reina i al mateix temps tanca la porta a les múltiples ofertes que altres escuderies li havien fet.  El pilot de Cervera va arribar a MotoGP de la mà d'Honda, directament a l'equip oficial,  i ha aconseguit el títol tots els anys a excepció del 2015, quan se'l va endur Jorge Lorenzo, aleshores amb Yamaha. 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut