MotoGP

Marc Márquez: "Quan torni, serà difícil"

El pilot de Cervera ha evitat posar-se un termini per reaparèixer i ha avisat que necessitarà un temps de readaptació

Xavi GuillénActualitzat

Marc Márquez estava molt optimista en la presentació aquest dilluns de l'equip oficial Honda, amb Pol Espargaró com a company d'equip. Marc, però no ha volgut avançar quan estarà a punt per reaparèixer. El pilot de Cervera, lesionat a l'húmer per una caiguda al primer Gran Premi de la temporada passada, el mes de juliol, ha estat intervingut tres vegades de la zona afectada. L'última revisió mèdica indica que per fi es veu una evolució i el vuit vegades campió del món treballa per estar a punt al més aviat possible, però sense posar-se una pressió innecessària. Ens ho explica en declaracions a TV3:

"Quan torni, que no sé quan serà, lògicament serà difícil. No pots tornar com si no hagués passat res. Hi haurà d'haver una adaptació després de mesos sense anar en moto i de sortir d'una lesió. Segurament quan pugi a la moto no estaré al 100% físicament, encara. Allà començarà la meva pretemporada. Ara el que menys m'importa són els rivals."

El Mundial del 2021 comença el pròxim 28 de març a Qatar. Márquez ha guanyat sis dels últims vuit mundials de MotoGP, però en la passada edició no va poder ni puntuar en lesionar-se per una caiguda a la primera prova, disputada justament a Jerez.

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut