Marc Márquez durant l'entrenament a Portimao (@HRC_MotoGP)
MotoGP

Marc Màrquez participarà als tests de pretemporada de Sepang

El pilot cerverí ha superat els problemes de visió que tenia i està a punt per tornar a la competició

Redacció Esport3Actualitzat

Notícia excel·lent per a Marc Márquez i tots els amants del motor. El seu equip, Repsol Honda, ha fet oficial aquest dimecres que el vuit vegades campió del món podrà tornar a la pista el cap de setmana del 5 i 6 de febrer per als tests de Sepang. L'anunci arriba després que el pilot hagi deixat enrere la diplopia que tenia. Segons Repsol Honda, Márquez es va sotmetre a una revisió mèdica aquest dilluns que va confirmar l'èxit total del seu tractament. Per tant, és apte per tornar a conduir una moto de Moto GP.

La millora que havia experimentat en les últimes setmanes ja li havia permès tornar a pujar a una moto; primer, en una pista de motocròs i més tard, a Portimao i Aragó. Ara s'ha confirmat que Márquez podrà participar en la primera prova oficial de Moto GP a Sepang (Malàisia) –prova clau per a la posada a punt de la moto de la propera temporada. Després, la setmana següent, viatjarà a Indonèsia.

Márquez no competeix a MotoGP des que va guanyar el GP d'Emília-Romanya, l'octubre del 2021, abans de tenir diplopia, una lesió ocular que causa visió doble.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut