MotoGP

Marc Márquez no sortirà al balcó de l'Ajuntament de Cervera per celebrar el títol mundial

Per qüestions protocol·làries i exigències de les grans firmes que patrocinen el pilot, el FanClub va demanar a l'Ajuntament la retirada de la balconada de la pancarta de suport als polítics catalans presos, sol·licitud que va rebutjar l'alcalde Ramon Royes

Actualitzat

El pentacampió del món de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda) no sortirà aquest dissabte al balcó de l'Ajuntament de Cervera, la seva ciutat, en els actes de celebració del seu nou títol, perquè el consistori no retirarà de l'edifici el cartell de suport als polítics catalans presos, segons ha explicat a Europa Press l'alcalde, Ramon Royes (PDeCAT).
 
Per qüestions protocol·làries i exigències de les grans firmes que patrocinen al pilot, el FanClub va demanar a l'Ajuntament la retirada de la pancarta de la balconada, sol·licitud que va rebutjar l'alcalde, segons ha informat aquest divendres el diari "Segre".

"Per a mi no hi ha cap polèmica. En les reunions que hem tingut amb FanClub, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers, va sortir aquest tema, em van demanar que retirés aquesta pancarta i jo els vaig dir que no es podia retirar", ha declarat Royes a Europa Press. "És una pancarta que hi és perquè hi ha un acord del ple de donar suport als presos polítics. Des de l'entorn de Márquez van dir que no sortiria. De la mateixa manera que ells han de respectar la nostra decisió, nosaltres respectem la seva", ha afegit.

Aquest és el segon any que es produeix aquesta situació i, segons Royes, "el Marc sortirà a la plaça, saludarà els fans i es farà fotos amb ells com va fer l'any passat".

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut