Marc Márquez en el moment de l'accident amb Oliveira
Marc Márquez en el moment de l'accident amb Oliveira (Reuters)
MotoGP

Marc Márquez no s'escapa de la sanció pel greu accident a Portimao

La FIM ha emès un comunicat aclarint que Marc Márquez haurà de complir la seva sanció a la propera cursa en què participi

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'analitzar a fons l'accident de Márquez, la direcció de cursa va decidir sancionar Marc Márquez. El d'Honda haurà de fer una doble "long lap penalty" per ser massa agressiu.

En un primer moment, semblava que el de Cervera, que es va fracturar el primer os metacarpià de la mà dreta, compliria la sanció convalescent al Gran Premi de l'Argentina. Márquez tenia previst tornar a la competició a la tercera cursa, el Gran Premi de les Amèriques, el cap de setmana del 16 d'abril.

Ara, però, el panell de comissaris ha emès un comunicat aclarint que Marc Márquez haurà de complir la seva sanció a la propera cursa en què pugui participar.

El panell de comissaris ha especificat que l'aplicabilitat de la sanció, considerant la lesió i la no participació de Marc Márquez a l'Argentina, es farà efectiva a la següent cursa en què participi, probablement la del Gran Premi de les Amèriques, un dels circuits predilectes del pilot d'Honda.

Així, doncs, finalment Márquez haurà de complir la sanció que l'organització li va imposar per la seva maniobra temerària al Gran Premi de Portugal, que ja no es donarà per complerta amb la seva absència a l'Argentina.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut