MotoGP

Marc Márquez: "L'objectiu només és pujar a la moto i intentar disfrutar"

El pilot de Cervera reconeix que té papallones a l'estómac després de 9 mesos sense competir, però avisa que "tot té un procés i l'hem d'assimilar. El cos sap que no serà un cap de setmana normal"

Actualitzat

Avui era el dia del retorn de Marc Márquez als circuits. Després de 9 mesos lesionat, el pilot de Cervera ha tornat al lloc que més li agrada. Ho ha fet al circuit de Portimao, on aquest cap de setmana participarà en el Gran Premi de Portugal.

Márquez ha parlat per TV3 de les seves sensacions abans de tornar a pujar a una moto.

"M'agradaria dir que ho afronto com un cap de setmana normal. Però el cos sap que no serà un cap de setmana normal. Tinc papallones a l'estómac, els nervis de tornar a pilotar una moto GP. És fer un pas més en la meva recuperació perquè encara estic fent-la. Tinc molèsties i és un pas més. Es tracta d'això, de fer passos petits, però endavant."

Márquez refreda les expectatives i fa aquest avís.

"No hi ha cap objectiu. L'objectiu és tornar a pilotar una moto GP, intentar tornar a disfrutar de pilotar una moto GP, que no serà fàcil. No seré el d'abans. Tot és un procés, l'hem d'assimilar. Estan molt contents de tornar a la normalitat."

 

Demà es tornarà a enfilar a la moto. Márquez ha revelat avui que fa un mes que no hi puja.

"Fa un mes que no agafo cap moto. Així ho vam decidir amb els doctors per consolidar l'os. És normal que hi hagi neguit i nervis. Però quan surti a la pista, tot això desapareix."

Márquez s'ha retrobat amb el seu equip al box de Repsol Honda.

Demà tornarà a pujar a la moto per afrontar els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Portugal.

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut