Motociclisme

Marc Márquez: "L'última setmana ha estat una de les més dures de la meva vida"

El pilot de Cervera assegura que encara no ha parlat ni amb Rossi ni amb Lorenzo després de l'incident a Sepang i reconeix que aquesta temporada ha après molt de cara al futur

David CarballoActualitzat

Marc Márquez ha reconegut en la prèvia del Gran Premi de València de MotoGP que aquest és l'any més complicat de la seva carrera esportiva i ha confessat que ha estat una de les setmanes més difícils de la seva vida.

"L'última setmana ha estat una de les més dures de la meva vida. Quan va passar l'incident de Malàisia vaig intentar arribar a casa i preparar l'última carrera de la millor manera possible però honestament ha estat impossible. Però Honda i la meva família m'ajuden i ara estem centrats en acabar l'any de la millor manera possible", ha explicat davant una munió de periodistes al box de l'equip HRC al circuit de Xest.

"La meva opinió segueix sent la mateixa que a Sepang. Només em penedeixo de no haver acabat la carrera. Des de la polèmica encara no he parlat ni amb Rossi ni amb Lorenzo però tard o d'hora ho faré", ha afegit.

Márquez també ha revelat que aquesta temporada li ha servit per aprendre de cara al futur. "Ha estat una experiència dura, no és fàcil per a un pilot, però tota la temporada he après molt per al futur i segueixo aprenent per millorar l'any que ve perquè l'objectiu serà lluitar pel campionat. He après també que un quart és un bon lloc per a un campionat i que el campionat és molt llarg", ha reconegut.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut