Motor

Marc Márquez lamenta que no podrà fer la pretemporada en plenes condicions

El campió del món de MotoGP avisa que "no podré fer totes les voltes que voldria" per la lenta recuperació de la seva operació d'espatlla

Actualitzat

Marc Márquez ha lamentat aquest dimecres que no podrà fer "totes les voltes que voldria" durant la pretemporada, per l'evolució lenta que està tenint després de la seva operació a l'espatlla dreta, el mes de novembre passat. El campió del món de MotoGP ha assegurat que el seu objectiu és ser d'aquí unes setmanes a Sepang per als primers assajos, però ha recordat que "la primera cursa és en el primer cap de setmana de març".

Márquez ha fet aquestes declaracions a Cervera, en el seu Museu, on ha presentat una exposició de pintures relatives a cadascun dels seus vuit títols mundials de motociclisme.

El pilot d'Honda ha admès que la recuperació està sent difícil, especialment perquè en l'operació, ha revelat el pilot, van tocar músculs "importants per a l'estabilitat de l'espatlla", el que l'està obligant a treballar més en aquest apartat.

"Fa dues setmanes tenia zero força; em costava fins i tot aixecar un got d'aigua. Però a poc a poc el nervi ha començat a estimular-se i activar-se. Abans de Reis no era gaire optimista."

La dura rehabilitació no només l'ha apartat de l'actualitat, sinó que l'ha privat de vacances ja que ha estat centrat exclusivament en recuperar la mobilitat de l'espatlla després d'una operació que, com ha recordat Márquez, "semblava més simple, tot i que ja em van advertir els metges que la recuperació seria com l'anterior", per la qual cosa va avançar la intervenció.  L'any passat, Márquez ja va passar pel quiròfan per una altra operació a l'espatlla esquerra i va arribar just als assajos de pretemporada, una situació que es tornarà a repetir aquest curs. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut