MotoGP

Marc Márquez imposa la seva llei a Motorland i fa un pas més cap al títol mundial

Dovizioso ha acabat segon i Miller, que ha protagonitzat una aferrissada lluita per la tercera plaça amb Maverick Viñales, ha acabat tercer

Noel RodríguezActualitzat

Marc Márquez té el vuitè Mundial a tocar. Després d'aconseguir la victòria avui al Circuit d'Alcanyís, a la propera cita de Tailàndia en tindrà prou aconseguint dos punts mes que Andrea Dovizioso per adjudicar-se el sisè Campionat del Món de MotoGP en set anys a la categoria. Per aconseguir-ho hi ha moltes combinacions, la més senzilla és guanyar i així oblidar-se del que faci el pilot italià.

Avui el cerverí ha complert amb el full de ruta que es va fixar ahir. Sortir fort des del principi i agafar quatre o cinc segons de diferència per després poder-la administrar a final de cursa. Dit i fet: Márquez ha rodat sol tota la cursa fins a la seva vuitena victòria de la temporada i la quarta consecutiva a Motorland.

Per darrera s'obrien més opcions de cara a acompanyar-lo al podi. Qui més números semblava tenir era Maverick Viñales, però Andrea Dovizioso ha fet una gran remuntada des del desè lloc de la graella per acabar finalment segon.

La punta de velocitat de les Ducati li ha costat el podi a Viñales. Després de Dovizioso ha sigut l'australià Jack Miller qui a l'última volta s'ha desfet de la Yamaha de Viñales a la recta llarga del circuit amb una facilitat insultant.

Cinquè ha acabat Fabio Quartararo; sisè, Cal Crutchlow, i Aleix Aspargaró ha fet el millor resultat de la temporada amb la setena posició. El pilot d'Aprilia ha superat altres pilots oficials com Valentino Rossi o Danilo Petrucci.

Àlex Rins ha acabat desè després de ser sancionat durant la cursa. El de Suzuki ha provocat la caiguda de Franco Morbidelli i la direcció de cursa l'ha sancionat amb un "long lap". La bona notícia per ell és que, després del mal resultat de Petrucci, ara almenys torna a ser tercer del Mundial amb només un punt de diferència sobre Petrux. Tito Rabat ha sumat un punt gràcies al quinzè lloc.

La propera cita serà a Tailàndia el 6 d'octubre. El Circuit de Buriram serà l'escenari del primer "match ball" de Marc Márquez per endur-se el Mundial.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut