Valentino Rossi i Marc Márquez en una imatge d'arxiu (Reuters)
Valentino Rossi i Marc Márquez en una imatge d'arxiu (Reuters)
MotoGP

Marc Márquez i Valentino Rossi no se saluden en la roda de premsa prèvia al primer gran premi de la temporada

La tensió entre els dos pilots segueix latent, com ha quedat evidenciat en la roda de premsa prèvia del Gran Premi de Qatar que es disputarà diumenge

Actualitzat

Valentino Rossi (Yamaha) i Marc Márquez (Honda), que van tancar la temporada passada enfrontats, no s'han saludat, ni davant dels mitjans de comunicació, ni en el passadís que conduïa a la sala de premsa ni a la taula on responien les preguntes. Entre els dos s'ha assegut el vigent campió del món i company d'equip de l'italià, Jorge Lorenzo.

Rossi ha volgut passar pàgina sobre la forma com es va tancar el Mundial de MotoGP del 2015. El pilot de Yamaha, en la roda de premsa oficial del primer gran premi de la temporada, el de Qatar, ha afirmat que tot allò "forma part de passat", i que "la rivalitat sempre és un al·licient en l'esport del motor".

La primera pregunta per Rossi ha estat sobre la seva rivalitat amb el de Cervera. L'italià ha assegurat que "aquest any no passarà res especial. Tots intentarem donar el màxim per estar al davant, però sense afegir res més". Tot i això, el subcampió del món ha recordat que "a les últimes curses de l'any passat van passar coses que sortien de la normalitat, i des del meu punt de vista el final del campionat hauria pogut ser diferent. Però el que passar forma part del passat, i ara el més important és que som aquí i que hi hagi una bonica lluita".

Sobre l'advertència de l'organitzador del mundial, Dorna, perquè els pilots mesurin les seves declaracions, el pilot de Yamaha s'ha mostrat d'acord, ja que "pots explicar el que penses de forma correcta". L'italià, però, sí que ha estat més contundent en unes declaracions posteriors, personalitzades per un mitjà. Un Rossi rotund ha dit que "mai podré oblidar el que va passar, ni jo ni molta gent. Només espero que cadascú corri per ell".

En aquesta primera roda de premsa de la temporada Márquez ha explicat que "de vegades intentes superar el teu rival, i jo en tinc 20. He de lluitar contra tots per guanyar, aquest és el meu objectiu. Serà una temporada interessant i intentaré aprofitar l'experiència de la temporada passada per lluitar fins a l'última cursa de València". Lorenzo, per la seva banda, creu que "en el passat l'electrònica podia marcar la diferència i ara s'elimina aquest factor. Amb les noves normes es beneficia la igualtat; seran curses més ajustades".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut