Marc Márquez i Joaquín s'han trobat en un bus turístic de Madrid
Motor

Marc Márquez i Joaquín passegen per Madrid i fan broma sobre les poques celebracions que s'han fet a Cibeles i a Neptuno

El pilot de MotoGP i el futbolista del Betis han fet viral un vídeo a les xarxes socials on passegen pels carrers de Madrid en un bus turístic

Actualitzat

Marc Márquez i Joaquín han protagonitzat un vídeo que està revolucionant les xarxes socials. El pilot de MotoGP català es desplaça a Madrid pensant que ha de fer una entrevista amb un mitjà internacional però en realitat s'acaba trobant, per sorpresa, cara a cara amb el jugador del Betis, que és qui li acaba fent les preguntes en un to distès.

El futbolista andalús i el Tro de Cervera conversen i riuen mentre passegen amb un bus turístic. Davant de Neptuno i de la Cibeles, bromegen recordant que aquest any s'hi han fet poques celebracions en referència a la temporada que estan tenint l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid.

Marc Márquez també explica que, de petit, el seu pare el va fer escollir entre les motos o bé el futbol perquè els partits i les curses coincidien en diumenge.

 

 

Anar al contingut