MotoGP

Marc Márquez guanya, cinc anys després, una accidentada cursa en el GP de Catalunya i és més líder

El de Cervera surt del Circuit de Catalunya més líder del Mundial de MotoGP després d'aconseguir la quarta victòria de l'any. Ha estat una carrera accidentada en què només han acabat 13 pilots

Eva FríasActualitzat

Cursa accidentada al Circuit de Barcelona-Catalunya, on només han acabat un total de tretze pilots. Marc Márquez s'ha vist beneficiat i ha guanyat amb contundència la que és la seva victòria número 58 i la quarta de la temporada.

La caiguda més imnportant ha estat la de Jorge Lorenzo, que ha suposat també la caiguda d'Andrea Dovizioso, Maverick Viñales i Valentino Rossi, que ha acabat amb les opcions dels tres pilots. El mallorquí ha declarat al senyal de Dazn que "no se soluciona ni demanant perdó", afectat per la situació.

Viñales havia completat la millor sortida de la temporada. És a qui més li costen els diumenges i estava lluitant per les posicions de podi. En el cas de Dovizioso, que era líder lluitant per la victòria amb Márquez, es manté segon a la classificació general però perd avantatge per sobre del líder i es queda a 37 punts de diferència.

El guanyador de l'anterior carrera, Danilo Petrucci, també s'ha vist beneficiat i amb el tercer calaix del podi es col·loca segon en el Mundial. El "poleman" Fabio Quartararo ha completat el podi, que és el primer en la categoria reina.

Per la seva banda, el català Alex Rins ha estat lluitant en tot moment per la segona posició amb Petrucci i Quartararo, però a falta de set voltes ha hagut de sortir de pista per evitar una caiguda i s'ha vist relegat a la setena posició. Tot i això, ha acabat quart després d'un gran final de cursa en què ha protagonitzat diversos avançaments i manté la tercera posició del mundial a 2 punts de Dovicioso i 1 de Petrucci (4t). Ha salvat els mobles en l'últim moment.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut