Motor

Marc Márquez fa una exhibició a l'Argentina per aconseguir el liderat de Moto GP

El pilot cerverí admet que "ha estat un dia perfecte" després de superar els rivals amb gran autoritat i passar a comandar el Mundial

Jordi BentanachsActualitzat

Hi ha dies en què el que t'agradaria que passés és molt millor fins i tot de com ho havies somiat la nit abans. Dies en què l'exhibició és tan concloent que les rivalitats es difuminen.

"Avui ha estat un dia perfecte. Aquests dies que et sents una part més de la moto, que són comptats... És molt difícil trobar-se així sobre la moto, quan ho aconsegueixes un cap de setmana s'ha d'aprofitar!".

Des que es va treure el protector de la visera i va donar gas, Marc Márquez va partir la cursa en dos. A segon per volta amb els seus perseguidors. Quatre primeres voltes, quatre segons de distància. Se'n va anar tan lluny que la càmera subjectiva de Dovizioso només mirava enrere, on Rossi el pressionava una vegada i una altra.

Valentino corre com a casa al GP de l'Argentina des que es va posar una samarreta de Maradona al podi. Els "rossistes" van celebrar amb fervor l'avançament clau a última hora que li donava la segona plaça final. Márquez havia arribat feia 10 segons, havia arribat a rodar amb 12 d'avantatge. Un món.

"Intentarem anar amb calma. Sí que aquesta victòria... 12 segons, hòstia són molts segons però són 25 punts igual que si hagués guanyat per 23 mil·lèsimes com va fer Dovi a Qatar".

Un joc de nens. Hi ha dies en què la superioritat és tan gran que tot sembla fàcil, natural. Caps de setmana que no haurien de ser la mesura, però que s'han de celebrar com el que són, gairebé perfectes.