Johann zarco ha encapçalat la reacció de les Ducati a Buriram (Reuters)
MotoGP

Les Ducati reaccionen al primer atac de Marc Márquez al Gran Premi de Tailàndia

El pilot de Cervera ha marcat el millor temps en la primera mànega, però Zarco, Bagnaia i Martín l'han avançat a la segona

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'una primera sessió dominada per Marc Márquez, les Ducati han reaccionat al Gran Premi de Tailàndia en la segona tanda. Johann Zarco, Pecco Bagnaia i Jorge Martín, en aquest ordre, han passat a dominar la taula de temps combinada per davant del pilot cerverí.

Bagnaia sembla de moment el més viu en la lluita pel títol. Fabio Quartararo, líder del Mundial, no ha millorat el seu temps en una segona mànega on la pluja s'ha deixat veure i té el cinquè millor registre. Pitjor li han anat les coses a Aleix Espargaró, tercer en la general, que ha quedat fora del top-10 i es tretzè provisionalment. Si aquest dissabte plou, el pilot granollerí haurà d'anar a la repesca.   

Pel que fa a la resta de pilots catalans. l'únic que ha entrat en el top-10 tret del gran dels Márquez és Àlex Rins, que ha marcat el novè millor registre tot i no millorar el temps que havia fet en la primera mànega.

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut