Motor

Marc Márquez: "Estic molt tranquil perquè no és l'última cursa"

El pilot d'Honda afronta amb serenitat el primer "match ball" per sumar el seu cinquè Mundial de MotoGP: "S'ha de saber gestionar el risc", afirma

Actualitzat

Marc Márquez pot aconseguir aquest cap de setmana el seu cinquè Mundial de MotoGP en sis participacions i el setè de nou en totes les categories. Márquez té un cert hàbit en això de guanyar títols, i és per això que afronta la primera cursa decisiva amb calma.

"No estic gens nerviós, més aviat estic tranquil, perquè no és l'última cursa. Si es decidís tot a València, com l'any passat, sí que estaria nerviós i tindria papallones a l'estómac, però ara sabem que tindrem altres oportunitats i afrontem el cap de setmana com un repte més".

Márquez admet que "ja tinc ganes de ser campió, com les tenia en la primera prova del Mundial. Sé que als japonesos els faria una il·lusió especial, però seran feliços si aixequem el títol en un altre circuit. Al capdavall, es tracta d'acabar la feina".

Márquez és conscient que els 77 punts de marge sobre Dovizioso "donen per a molt", però puntualitza que "no vull caure i perdre 25 punts de cop. Si no es pot guanyar, aniré a sumar el màxim de punts possibles, perquè s'ha de saber gestionar el risc".

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut