Marc Márquez espera estar a punt per al GP de Qatar de finals de març
MOTO GP

Marc Márquez espera estar a punt per al GP de Qatar de finals de març

A l'espera d'una nova revisió mèdica, és optimista

Marc Márquez s'acosta a la seva tornada a la competició. El seu equip ha mostrat avui un vídeo amb la recuperació física del campió. Marc reforça la musculatura del braç dret (el que es va operar) amb diferents exercicis. Llença dards, pilotes, fa peces, estiraments... tot un seguit de figures per recuperar i enfortir la massa muscular, i igualar-la a la de l'altre braç. Encara li falta, però evoluciona amb força rapidesa. També se'l veu corrent acompanyat dels seus gossets pels voltants de Cervera. En l'aspecte anaeròbic, el vuit cops campió del mon està en plena forma.

 

A mitjans d'aquest mes (finals d'aquesta setmana o inici de la pròxima) passarà una nova revisió mèdica i sabrà si pot tornar en el primer gran premi de la temporada que es fa el 28 de març a Qatar. Els entrenaments per a la cursa són el dia 26.

Tot i que és prudent, l'evolució de les últimes setmanes, fan pensar que per fi està sortint del túnel i ara sí, la seva tornada es veu pròxima en el temps.

 

"Muscularment la diferència entre braç dret i esquerre cada cop és menor. En la resta, estic a lloc. Ara espero que el metge em doni l'alta a nivell ossi, i que muscularment em senti bé per agafar una moto, però sento que cada cop està més a prop."

 

Marc fa una programa molt complet matí i tarda. A l'entrevista completa explica quin és el seu dia a dia.

 

 

Si tot va bé, abans de provar amb la MotoGP, Marc pilotarà una moto mitjana (segurament en motocròs o dirt track) en un circuit adient i després una moto de sèrie de gran cilindrada, ja sobre un traçat mundialista. La reaparició del gran campió arriba aviat.

 

 

 

Anar al contingut