Valentino Rossi i Marc Márquez, en el podi del circuit de Termas de Río Hondo (EFE)
MotoGP

Marc Márquez: "El que està fent Valentino amb 40 anys és increïble"

El pilot català passa pàgina a les desavinences amb Il Dottore després que l'italià el va felicitar per la seva victòria a Termas de Río

Actualitzat

Marc Márquez ha fet un pas per millorar les relacions amb Valentino Rossi, força tenses per diversos incidents i desavinences després de tants anys de rivalitat a MotoGP.

En una entrevista a l'agència EFE durant un acte publicitari al Brasil, el pilot català s'ha desfet en elogis cap "il Dottore"

"El que està fent Valentino amb 40 anys és increïble, sobretot per la manera de mantenir la motivació i l'esperit"

 

Les paraules de Márquez arriben dos dies després que Rossi s'apropés al "Tro de Cervera" per donar-li la mà i felicitar-lo per la victòria en el circuit argentí de Termas de Río Hondo.

"El temps posa tot en el seu lloc, lògicament fer-se amic d'un dels teus rivals, sigui Valentino o no, és molt difícil, gairebé impossible perquè després a la pista hi ha molta rivalitat"

 

Pel que fa al discret inici de temporada del seu company d'equip, Jorge Lorenzo, Márquez admet que no és fàcil adaptar-se a una moto nova i recorda que el mallorquí també és campió del món

"Potser li està costant una mica més però segueix tenint el mateix talent de fe sempre. Acabarà sent ràpid i anant molt segur"

 

De cara al proper GP, el de les Amèriques, als Estats Units, el cerverí es mostra optimista perquè el traçat d'Austin sempre se li ha donat bé:

"És un circuit que m'agrada. Hi he guanyat els sis últims anys, de manera que això és bo. Tot el món espera molt però el que m'ha ensenyat la vida és que val més tenir les expectatives baixes i ser prudent"

.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut