Dovizioso en una imatge de la cursa de Jerez (Reuters)
Motor

Andrea Dovizioso, el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi de França

El pilot de Yamaha ha firmat el millor temps en una sessió molt igualada al davant de Marc Márquez

Actualitzat

El Gran Premi de França ha donat el tret de sortida amb els primers entrenaments lliures. Aquest divendres el més ràpid, als segons entrenaments lliures del GP de França de MotoGP, ha estat Andrea Dovizioso.

L'italià ha aconseguit el millor temps en la part final d'una sessió i amb molts canvis de líder. Darrere de Dovi ha quedat Marc Márquez, que ha superat més d'un ensurt, Valentino Rossi, Maverick Viñales i Johan Zarco, els tres pilots de Yamaha.

En una sessió molt igualada, la setena posició és per a Pol Espargaró, seguit de Dani Pedrosa, Aleix Espargaró i Jorge Lorenzo, a sis dècimes del temps del seu company.

La primera sessió, per a Màrquez

En la primera tanda el més ràpid ha estat Marc Márquez, tot i que la sessió ha estat presidida per una gran igualtat: els 15 primers pilots han entrat en un segon de diferència.

Les Yamaha han marcat la pauta durant gran part de l'entrenament a Le Mans, però finalment Márquez (Honda) i també Andrea Dovizioso (Ducati) han pogut trencar aquest domini. El tercer millor temps ha estat per a un altre català -aquest sí, amb Yamaha-, Maverick Viñales.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Pol Espargaró (KTM) ha marcat el desè millor temps, Tito Rabat (Ducati), el 13è; Aleix Espargaró (Aprilia), el 14è; Dani Pedrosa (Honda), el 15è, i Àlex Rins (Suzuki), el 17è.  

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut