Marc Márquez en una imatge d'arxiu.
Marc Márquez en una imatge d'arxiu. (Foto: Repsol Honda)
MotoGP

Marc Márquez desvela el seu procés de recuperació

El corredor en primera persona explica el calvari que està passant i cita Nadal com el seu actual referent

Marc Márquez ha explicat en un bloc de Repsol les seves sensacions 25 dies després de la quarta intervenció al braç dret. De primera mà i només per escrit, el Tro de Cervera revela que aquesta temporada ha competit sense que l'os estigués consolidat de la tercera intervenció:

"En arribar la pretemporada, em vaig voler autoconvèncer que podia aconseguir-ho, pensant en la frase "el poder és a la ment" com a lema. Però a mesura que va començar el Mundial, em vaig adonar que les limitacions eren molt grans. La meva idea era competir tota la temporada però sabent de les meves limitacions i ocultant el malestar, per evitar les preguntes diàries."

També s'ha sincerat quan diu que en aquell moment pensava que la seva carrera esportiva duraria màxim dos anys més. Ara amb la quarta intervenció, afirma que s'obre la possibilitat que pugui tornar a competir sense dolor i gaudint.

Márquez diu que d'aquí uns 10-15 dies li han de fer una radiografia per decidir quin camí emprendre en la recuperació.

"El proper pas és esperar que la setmana sis –des de l'operació– em facin una radiografia. Depenent de com vagi el resultat, seguirem un o altre camí en la recuperació. Així que fins aleshores estic gaudint una mica d'unes vacances, perquè encara no podem començar la recuperació al cent per cent."

Márquez acaba citant Rafael Nadal com a referent motivacional per tornar a competir i ser el pilot campió que era.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut