MotoGP

Marc Márquez: "Després d'haver tornat a competir, ara, toca recuperar el nivell de quan ho vaig deixar"

Repsol Honda converteix el box de l'equip en un plató virtual de televisió, amb els seus pilots, Pol Espargaró i Marc Márquez com a protagonistes. El Tro de Cervera reflexiona, després de la seva tornada a la competició i ho fa amb l'objectiu de recuperar l'estat de forma que el va convertir en el gran dominador de Moto GP.

Redacció Esport3Actualitzat

El box de l'equip Repsol Honda, de Moto GP s'ha convertit en un plató virtual de televisió, on els dos pilots, Marc Márquez i Pol Espargaró, sorprenent apareixent com per art de màgia, en aquest cas, de la tecnologia. El pilot de Cervera reflexiona després de dos dies de la seva tornada a la competició i ho fa amb l'objectiu de recuperar l'estat de forma que el va convertir en l'autèntic dominador de mundial de Moto GP.

"Necessito millorar físicament i agafar força al braç. Tinc ganes de fer una cursa sencera sense haver d'estar pendent de gestionar la força del braç. A partir d'allà, ja veurem. El pas més important, tornar a la competició, ja l'hem fet. El següent objectiu és tornar al nivell que tenia quan ho vaig deixar."

Márquez reconeix que des que va tornar a casa, després del Gran Premi Portugal, les rutines han estat ben senzilles. El descans és el més important.

"Dilluns vaig anar d'un costat a l'altre del sofà, assimilant tot el que vaig viure el cap de setmana, tant a nivell físic com a nivell emocional. Ara em toquen dos o tres dies de descans, per recuperar. La sobrecàrrega del braç ha de ser progressiva. Ja estem pensant en el pròxim Gran Premi de Jerez."

Content de veure el seu company d'equip de tornada als circuits, Pol Espargaró segueix avançant en la seva adaptació a l'Honda RC213V i confia deixar enrere la mala sort que l'ha acompanyat en aquest primer tram del campionat del món, un període complicat que confia que s'acabi aviat.

"Cada vegada em trobo millor. L'evolució és bona però la sort no m'està acompanyant. Això ha de canviar i segurament a Jerez tot anirà millor. Esperem estar lluitant, ben aviat, per coses més importants."

La competició de Moto GP tornarà als circuits el pròxims 1 i 2 de maig, al Gran Premi d'Espanya, que es disputarà a Jerez.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut