Motociclisme

Marc Márquez: "Arribo al GP de Catalunya amb ganes de guanyar"

El Tro de Cervera no està tenint una gran temporada però espera poder oferir una victòria davant de la seva afició

Actualitzat

El proper cap de setmana, les motocicletes més ràpides del planeta rodaran en el Circuit de Barcelona-Catalunya; i és que el traçat català acull el GP de casa de MotoGP. Aquest dimecres al matí se n'ha fet la presentació.

El tràgic accident que va acabar amb la vida de Luis Salom en els segons entrenaments lliures de l'edició de l'any passat és molt present en el record de la família del motociclisme i per això s'han organitzat diversos actes de tribut. El president del circuit, Vicenç Aguilera, ha dit: "Li farem un doble homenatge amb una exposició de fotos i un espai de record darrere de la tribuna H."

Tornant a la competició, el vigent campió del món de MotoGP, Marc Márquez, ha confessat que no està tenint un bon any però considera que encara està a temps de redreçar la situació: "Arribo al GP de Catalunya amb ganes de guanyar. Només porto una victòria i és un bon circuit per fer-ho."

Pol Espargaró, per la seva banda, es mostra moderadament optimista: "L'objectiu és acabar dins dels punts." El seu germà Aleix va una mica més enllà: "Intentarem buidar-nos a la pista. En el GP de Catalunya sempre intentem donar un plus. Pot passar de tot."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut