Marc Márquez en la roda de premsa prèvia al Gran Premi de Malàisia (EFE)
MotoGP

Marc Márquez afronta amb tranquil·litat el Gran Premi de Malàisia i la consecució del campionat de MotoGP

El pilot català està tranquil a l'espera de l'inici dels entrenaments i la cursa del Gran Premi de Malàisia, on pot quedar campió fins i tot amb una segona posició

Manel PriegoActualitzat

Marc Márquez podria proclamar-se campió de MotoGP aquest diumenge en el Gran Premi de Malàisia, sumant matemàticament el seu cinquè campionat del món consecutiu fins i tot amb una segona posició en la cursa. El català lidera la classificació amb 269 punts, 33 més que el seu màxim competidor, l'italià Andrea Dovizioso. Márquez té molt de cara la consecució del campionat, ja que només queden dues carreres per finalitzar la temporada.

"No és un gran premi qualsevol, però no em vull deixar influir pel fet que tanta gent doni per fet que guanyaré el títol, el meu únic objectiu, més igual quan i on sigui. Si a Malàisia toca agafar punts per rematar a València ho farem així, i si puc rematar aquí també ho intentarem", ha dit Márquez.

El pilot de Cervera assumeix amb tranquil·litat la prova, no vol prendre masses riscos i no té pressa per coronar-se campió. "Intentaré estar lo més calmat possible però amb la mateixa mentalitat de sempre. S'acosta el final i sé que tinc avantatge. De moment toca pensar en els entrenaments i tant de bo pugui guanyar la carrera aquest diumenge."

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut