El moment en què Marc Márquez ha topat amb Valentino Rossi
Moto GP

Marc Márquez acaba amb tres sancions en el Gran Premi de l'Argentina, que guanya Cal Crutchlow

El pilot anglès és el nou líder de MotoGP. Àlex Rins, tercer, aconsegueix el seu primer podi a la categoria. Márquez acaba fora dels punts després d'envestir Aleix Espargaró i fer caure Valentino Rossi.

Actualitzat

L'inici de la cursa ha estat força accidentat. D'entrada, tots els pilots menys Jack Miller han hagut d'endarrerir la seva posició per haver anat a canviar pneumàtics just abans de l'inici de la cursa. Després, perquè a Marc Márquez se li ha apagat la moto just abans de l'inici, i quan ha aconseguit mantenir-la engegada –per no ser desqualificat- ha hagut de tirar enrere a la graella anant contra direcció, fet que li ha costat un "drive through".

Abans d'això Márquez havia aconseguit agafar Miller i posar-se líder, però el càstig li ha fet retrocedir fins la dinovena posició. Tot i això, ha intentat una remuntada a la desesperada. Tan embalat anava el de Cervera, que ha envestit Aleix Espargaró en la seva frenètica remuntada, que li ha costat perdre una plaça. Tot i això, el campió del món ha arribat fins a la sisena posició, però ha fet caure també Valentino Rossi, fet que li ha costat una tercera sanció: 30 segons que l'han tret fora de la zona de punts i que han desenterrat la destral de guerra entre els dos pilots.

Mentre el pilot d'Honda mantenia la seva particular creuada, al davant de la cursa la victòria es ventilava entre quatre pilots. Dani Pedrosa, segon a la qualificació, ha quedat fora a la segona volta després d'un toc al límit de Johann Zarco, que no ha rebut càstig.

Aviat han quedat quatre pilots en la lluita per comandar la cursa: Miller ha portat la iniciativa fins que s'ha passat de frenada i ha cedit la iniciativa a Zarco, Crutchlow i Àlex Rins. El pilot barceloní de Suzuki, que havia sigut el més agressiu amb Miller, no ha pogut aguantar finalment el ritme de Crutchlow, però ha aconseguit el tercer lloc i el seu primer podi a MotoGP.

Al marge de Rins, tres catalans més han acabat a la zona de punts: Maverick Viñales ha estat cinquè, Tito Rabat ha entrat en setena posició i Pol Espargaró ha obtingut l'onzè lloc.  

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut