Actualitat blaugrana

Marc Ingla va a Londres per mirar de tancar el fitxatge d'Alexander Hleb

Alexander Hleb està cada cop més a prop del Barça. Tal com avançava ahir Catalunya Ràdio, el vicepresident esportiu del club blaugrana, Marc Ingla, ha estat a Londres negociant amb l'Arsenal pel traspàs del migcampista bielorús, que podria convertir-se en la cinquena incorporació del nou projecte de Pep Guardiola. El Barça, que ja té un acord verbal amb el jugador, ha deixat clar, però, que no està disposat a pagar més de 15 milions d'euros pel seu fitxatge. D'altra banda, el club blaugrana ha fet oficial el traspàs de Zambrotta al Milan, valorat en nou milions d'euros i dos més en funció de la classificació per a la Champions durant les quatre temporades vinents.

Actualitzat

Opció Hernanes?

Al Barça, no només preocupa trobar un golejador, sinó que també s'ha d'acabar de reforçar el mig del camp i sembla que l'opció de Hleb es complica cada cop més. L'Arsenal no accepta l'oferta blaugrana de 15 milions d'euros pel bielorús i això obliga el club culer a buscar alternatives. En el ball de noms que sonen darrerament ha cobrat força el del brasiler del Sao Paulo, Hernanes.

La disputa entre el seleccionador brasiler, Dunga, i el milanista Kaká ha dut aquest jove jugador a la convocatòria de la "canarinha" per jugar la pròxima setmana contra el Paraguai i l'Argentina. Des del Brasil confien que aprofitant la disputa d'aquests dos partits la secretaria tècnica del Barça creuï l'Atlàntic i faci una nova proposta "in situ" al Sao Paulo que millori els 10 milions d'euros oferts en els primers contactes. L'agent del futbolista ha reconegut que Hernanes està d'acord en les condicions que li ha plantejat el Barça, però ha d'aconseguir que el Sao Paulo rebaixi les seves pretensions, perquè el Barça no pensa pagar els 25 milions amb què han fixat el seu preu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut