Marc Gasol, absència sensible a l'All-Star (Foto: Reuters)
Bàsquet

Marc i Pau Gasol es queden fora del partit de les estrelles de l'NBA

Cap dels germans Gasol han estat seleccionat entre els noms que completen l'equip de la Conferència Oest de cara a l'All-Star de l'NBA. La tria dels suplents per a tots dos equips ha generat moltes crítiques entre els aficionats de la Lliga.

Actualitzat
Després de la designació dels titulars, ja es coneixen les plantilles definitives dels equips de les conferències Est i Oest que jugaran l'All-Star de l'NBA del 17 de febrer a Houston.

L'equip de l'Est comptarà amb Chris Bosh (Heat), Tyson Chandler (Knicks), Luol Deng (Bulls), Paul George (Pacers), Jrue Holiday ( Sixers), Kyrie Irving (Cavaliers) i Joakim Noah (Bulls), que s'afegiran als titulars escollits per votació popular: Rajon Rondo, Dwayne Wade, LeBron James, Carmelo Anthony i Kevin Garnett.

Per part de l'Oest, començaran a la banqueta LaMarcus Aldridge (Blazers), Tim Duncan (Spurs), James Harden (Rockets), David Lee (Warriors), Tony Parker (Spurs), Zach Randolph (Grizzlies) i Russell Westbrook (Thunder). Els titulars ja coneguts són Chris Paul, Kobe Bryant, Kevin Durant, Blake Griffin i Dwight Howard.

Aquesta elecció de suplents deixa fora del cap de setmana de les estrelles els dos germans Gasol. Pel que fa a Pau, la no inclusió era previsible després dels problemes de tota mena que està tenint aquesta temporada. El que ja no s'entén tant és la desaparició de Marc, un dels millors "5" de la Lliga que, pel que sembla, s'ha quedat fora a causa de l'elecció del seu company d'equip, Zach Randolph. Però els aficionats catalans no són els únics que se sentiran decebuts.

En les dues conferències es troben a faltar grans jugadors que no figuren en la llista final, cosa que beneficia estrelles emergents com Paul George, Jrue Holiday i Kyrie Irving.

Per part de l'Est, es comença a notar la indignació entre els fans dels Nets: Deron Williams -un habitual de les últimes edicions- i Brook Lopez -un dels pivots més determinants de la conferència en aquests moments- no han estat seleccionats. Tampoc hi haurà lloc per a Paul Pierce, J.R. Smith o Brandon Jennings.

A l'Oest, una de les absències més incomprensibles és la de Stephen Curry (Warriors), un dels bases més en forma de la temporada. Un clàssic com Dirk Nowitzki tampoc serà a Houston. Ni Kevin Love o Jamal Crawford.
Anar al contingut