Bàsquet

Marc Gasol posa en dubte la seva participació al pròxim Eurobasket i podria seguir els passos del seu germà Pau

Marc Gasol ha posat en dubte la seva participació en el pròxim Eurobasket d'Eslovènia i podria seguir els passos del seu germà gran Pau, que ja va anunciar fa uns dies la seva renúncia per recuperar-se d'una operació als dos genolls. El pivot català dels Grizzlies ha admès durant un acte publicitari a Madrid que podria descansar després d'una temporada molt carregada de partits. "El cap em diu una cosa i el cor me'n diu una altra", ha assegurat.

Actualitzat
Marc Gasol ha posat en dubte la seva participació en el pròxim Eurobasket d'Eslovènia i podria seguir els passos del seu germà gran Pau, que ja va anunciar fa uns dies la seva renúncia per recuperar-se d'una operació als dos genolls.

El pivot català dels Grizzlies ha admès durant un acte publicitari a Madrid que podria descansar després d'una temporada molt carregada de partits. "El cap em diu una cosa i el cor me'n diu una altra. La il·lusió és molt gran, hi ha companys allà dins als quals tinc molta estima. Acabo d'arribar i espero que després d'uns dies de tranquil·litat tot s'estabilitzi una mica i sigui més fàcil", ha assegurat en roda de premsa.

Marc ha reconegut que ha arribat el moment de preocupar-se per ell mateix i que té una "responsabilitat" amb els Grizzlies, que li han recomanat que descansi durant aquest estiu per afrontar amb garanties la temporada que ve a l'NBA.

La possible baixa de Marc Gasol es podria afegir a les ja confirmades de Pau Gasol i Felipe Reyes, a més del pivot dels Oklahoma Ctiy Thunder Serge Ibaka, que encara no ha comunicat la seva decisió per al Campionat d'Europa, que es disputarà del 4 al 22 de setembre a Eslovènia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut