Bàsquet

El Barça no contempla la incorporació de Marc Gasol

Els Memphis Grizzlies van rescindir el contracte del jugador català però els blaugrana en descarten el fitxatge

Redacció Esport3Actualitzat

El món del bàsquet viu impacient per saber el futur de Marc Gasol després que la setmana passada els Lakers traspassessin el jugador als Memphis Grizzlies. Als seus 36 anys, el jugador català ha negociat amb el seu exequip una rescissió del seu contracte, que s'ha fet oficial aquest dimecres a la tarda.

Aquest dijous, el directiu responsable de la secció de bàsquet de Barça, Josep Cubells, ha explicat que el club "no contempla l'opció d'incorporar Marc Gasol" a l'equip, mentre que s'està "a l'espera" que Pau Gasol els comuniqui quins són els seus plans de futur.

 

Així tot apunta que el futur de Marc Gasol serà a Girona. I aquí es dona la surrealista circumstància que Marc Gasol, president del Club Bàsquet Girona, haurà de negociar amb el Marc Gasol jugador prendre una decisió.

El jugador ara mateix només es vol posar en forma i treballa diàriament amb el seu preparador físic abans de decidir el seu futur. El seu dia a dia és el Bàsquet Girona, però ni s'ha entrenat amb l'equip de Leb Or, com va fer la temporada passada, ni ho té clar. Evidentment, des de la Federació Espanyola, el seu president, Jorge Garbajosa, l'espera amb els braços oberts.

"Si fa el pas de jugar a la LEB Or, Marc Gasol tornarà a demostrar que és un exemple de com s'estima el seu club i el nostre bàsquet. Per a la categoria seria impressionant tenir-lo entre nosaltres. En Marc està molt involucrat a Girona i és evident que si salta al parquet donarà visibilitat a la Lliga; com ho faran altres equips com per exemple l'Estudiantes aquesta temporada. És una competició que té visibilitat i amb la qual continuem treballant."

Moltes són les especulacions, però no hi ha cap decisió presa, fins i tot respecte a l'interès del Barça. La derrota a la Supercopa cou molt i és evident que Marc reforçaria el joc interior dels aspirants a l'Eurolliga. La possibilitat de jugar al Barça, per molt remota que sembli, no es pot descartar.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut