Fotografia que acompanya el tuit de protesta de Marc Gasol (Foto: Twitter @MarcGasol)
Bàsquet

Marc Gasol participa en el rescat d'una dona camerunesa amb l'ONG Proactiva Open Arms

El pivot català dels Memphis Grizzlies ha mostrat la seva frustració, ràbia i impotència en comprovar en directe com s'abandonen persones enmig del mar

Actualitzat

Marc Gasol, pivot català dels Memphis Grizzlies de l'NBA, ha participat aquest dimarts a bord de l'embarcació Astral de l'ONG Proactiva Open Arms en el rescat d'una dona camerunesa que va naufragar en aigües del Mediterrani quan pretenia arribar a les costes europees.
   
"Frustració, ràbia i molta impotència. Increïble que s'abandonin persones enmig del mar. Admiració profunda per als que aquests dies són els meus companys d'equip @openarms_found", ha escrit el jugador en un missatge en el seu compte de Twitter.
   
El petit dels germans Gasol acompanya el seu text d'una fotografia en què apareix al costat d'altres voluntaris de l'ONG en el moment en què pujaven a l'Astral la dona camerunesa en una llitera.


En una entrevista al diari "El País", Gasol va explicar que va decidir unir-se a Proactiva Open Arms després de conèixer l'any passat el seu fundador i director, Óscar Camps, encara que en aquella ocasió no va poder embarcar-se amb ells perquè havia de jugar l'Eurobasket amb la selecció espanyola.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
Anar al contingut