Marc Gasol es podria perdre la resta de la temporada (EFE)
Bàsquet

Marc Gasol no es recupera a temps i està gairebé descartat per als Jocs Olímpics de Rio

Segons ha avançat el portal Libertad Digital, el pivot català dels Grizzlies hauria decidit renunciar a la cita olímpica ja que no s'ha recuperat del tot de la lesió al peu dret que es va fer al febrer

Actualitzat

Marc Gasol està pràcticament descartat per als Jocs Olímpics de Rio. Tot i que encara no hi ha confirmació oficial, segons ha avançat el portal Libertad Digital, el pivot català dels Grizzlies hauria decidit renunciar a la cita olímpica ja que no s'ha recuperat del tot de la lesió al peu dret que es va fer al febrer durant un partit contra els Portland Trail Blazers i que el va obligar a passar pel quiròfan.

Després de perdre's gran part de la present temporada amb els Grizzlies, el petit dels germans Gasol ha intentat estar a punt pels Jocs i fins i tot s'ha entrenat amb els seus companys, però el risc a una possible recaiguda i la falta de ritme a pocs dies per a l'inici de la competició l'han fet prendre la decisió de renunciar.

Sergio Scariolo haurà de decidir qui serà el substitut del pivot català, una peça fonamental en els esquemes de la selecció espanyola. Willy Hernangómez, recentment fitxat pels New York Knicks, i Ilmane Diop, del Laboral Kutxa, són els dos candidats millors situats per cobrir la seva absència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut