NBA

Marc Gasol: "No dono la temporada per acabada."

El pivot dels Toronto Raptors veu el seu equip capaç de guanyar l'anell i destapa el vincle del seu germà Pau amb el bàsquet Girona: "Ell n'és el vicepresident"

Xevi BardoletActualitzat

Des del seu confinament a Toronto, Marc Gasol ha atès les preguntes dels fans, aficionats i periodistes a través del perfil d'Instagram del Bàsquet Girona, club que va fundar i que presideix.  Al Girona, ha insistit, és "on em vull retirar com a jugador de bàsquet". El pivot dels Raptors ha explicat que a l'Estat d'Ontario  "hi ha més de mil infectats i gairebé no es veu ningú al carrer. La situació als Estats Units no la conec tant, però crec que el fet que es parés l'NBA ha fet veure a molta gent la magnitud del problema".

El de Sant Boi afirma que "no dono la temporada per acabada. Estem esperant". Tot això, en un curs post Kawhi Leonard en què el Raptors anaven segons de la Conferència Est:

"Estàvem jugant molt bé, amb un joc vistós i amb un entrenador que ens dona molta llibertat en atac. Crec que ens vèiem capaços de guanyar a qualsevol i perquè no, repetir l'anell."

 

Pel què fa al seu dia a dia durant el confinament ha explicat que:

 "Dedico molta estona als meus dos fills. Em llevo més d'hora que la resta de la família i és el moment en què tinc més temps per a mi. De fet, medito de 10 a 15 minuts cada dia".

 

Quan se l'hi ha preguntat pel seu germà gran ha sorprès afirmant que "segurament molta gent no ho sap, però en Pau és vicepresident del Bàsquet Girona. Segueix molt l'equip -actualment es troba a LEB Plata i vol fer el salt a la LEB Or- i ens dona el seu punt de vista sobre molts aspectes.  Entre rialles ha dit que "estaria bé que preparés els Jocs de Tòquio amb l'equip a Fontajau". Però sobre el fet de compartir equip algun dia ha afegit que "és una espina que ja em vaig treure jugant amb ell a la selecció espanyola."

El mitjà dels Gasol també ha parlat de l'increïble 2019, en que va guanyar l'NBA i el Mundial, i ha dit que:

"L'anell de l'NBA, no l'he tret gaire de la caixeta. No el porto a sobre. És més el que significa que la seva utilitat. És com un gerro de casa".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut