Marc Gasol, un cop més, ha estat la referència en el triomf dels Memphis Grizzlies (Reuters)
NBA

Marc Gasol lidera els Grizzlies en la victòria sobre els Timberwolves (87-100)

Amb aquest triomf, els Grizzlies es posen 10-5 i s'agafen fort en el liderat de la Divisió Sud-oest

Actualitzat

Una vegada més, una victòria dels Grizzlies ha tingut un destacat protagonista, Marc Gasol. I és que ha estat el referent en el triomf de l'equip de Memphis sobre els Timberwolves (87-100). El pivot català ha anotat un doble-doble, 26 punts i 13 rebots, en els 36 minuts que ha estat a la pista, i ha guanyat el seu duel personal amb el líder del conjunt de Minnesota, Karl-Anthony Towns (15 punts i 20 rebots), que suma la primera derrota després d'una ratxa de tres victòries consecutives. Amb aquest triomf, els Grizzlies es posen 10-5 i s'agafen fort en el liderat de la Divisió Sud-oest.

Els Spurs, sense Pau Gasol, tomben els Warriors (104-92)

Pau Gasol ha tornat a veure un partit dels Spurs vestit de llarg, i aquest és el sisè. El català encara no ha fet net de les molèsties que arrossega en el peu esquerre. Això sí, la seva absència no ha estat un impediment perquè el conjunt de San Antonio deixés fora de combat els Warriors, que no estan vivint el seu millor moment i troben a faltar titulars indiscutibles com Stephen Curry o Draymond Green. Tercera derrota consecutiva dels Golden State.

LaMarcus Aldridge ha estat la referència de joc en els Spurs; ha anotat un doble-doble en el seu compte personal amb 24 punts i 18 rebots. Al seu costat, DeMar DeRozan i Rudy Gay, inspiradíssims, també han jugat un partit més que destacat, amb 20 i 19 punts respectivament.

 

LeBron James brilla en el triomf dels Lakers sobre els Miami Heat (97-113)

El retorn de LeBron James a la pista dels Heat ha estat estel·lar. L'estrella dels Lakers no ha tingut cap mirament a l'hora d'anotar enfront el seu exequip, 51 punts.

ARXIVAT A:
NBAMarc GasolPau Gasol
Anar al contingut