Bàsquet

Marc Gasol ja s'entrena amb el Barça Regal i dijous començarà a fer-ho el seu germà Pau

Marc Gasol ja es va entrenar aquest dimarts a la tarda amb el Barça Regal, i el seu germà Pau ho farà a partir de dijous. No és que els germans Gasol hagin firmat un contracte per jugar amb el club blaugrana, però sí que han arribat a un acord per entrenar-se amb l'equip de Xavi Pascual mentre duri el tancament patronal de l'NBA. La situació preocupa els jugadors perquè els dies passen i no es veu una solució imminent. Per això, han decidit entrenar-se amb el Barça, per mantenir la forma, i, segons com vagin les coses, no es descarta que acabin jugant amb l'equip blaugrana.

Actualitzat
No poden estar més temps aturats, tancats al gimnàs o encistellant sols, mentre esperen que arribi un acord que desbloquegi les negociacions d'un nou conveni col·lectiu que posi punt final al tancament de l'NBA. Els germans Gasol, considerats la millor parella de pivots del món, necessiten ritme de bàsquet i van demanar al Barça Regal poder entrenar-se amb l'equip de Xavi Pascual.

A l'equip blaugrana és habitual que s'entrenin més de dotze jugadors, amb la presència de júniors. De fet, en pretemporada han estat catorze i fins a quinze jugadors. Dels dotze amb fitxa del primer equip, només quatre són de planter o de formació, i se'n podria incorporar un altre.

Però la presència de Marc Gasol, ahir a la tarda, amb roba d'entrenament i del seu germà Pau, a partir de dijous, no respon a cap operació de contractació com la que s'ha confirmat en les últimes hores: el rus Andrei Kirilenko, agent lliure, tornarà a vestir la samarreta del CSKA després d'haver firmat un contracte per tres temporades amb una clàusula de sortida si es resol el locaut.

Gasol: "A totes dues parts ens va bé"

Sobre el fet que s'entrenin amb el Barça Regal, Pau Gasol, en declaracions a TV3, ha assegurat que "a totes dues parts ens va bé que ens entrenem junts. En Marc i jo volem continuar en forma física per si es renovés la Lliga als Estats Units".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut