Marc Gasol s'emporta una pilota sota la pressió de Luka Doncic (EFE)
NBA

Marc Gasol i els Grizzlies guanyen la partida als Mavericks de Luka Doncic (98-88)

El pivot català ha tornat a ser determinant en el triomf del seu equip i ha tornat a adjudicar-se un doble-doble

Actualitzat

Els Grizzlies continuen imparables i aquesta matinada han sumat la quarta victòria consecutiva de la mà d'un estel·lar Marc Gasol i un inspirat Mike Conley. Aquesta vegada els ha tocat el rebre als Dallas Mavericks que s'han vist superats per l'equip de Memphis (98-88).

El pivot català, a més, manté el ritme d'anar sumant els doble-dobles per partits, 17 punts i 15 rebots. El seu company, Mike Conley ha estat el màxim encistellador amb 28 punts.

De poc han servit els esforços dels Mavericks que liderats per DeAndré Jordan, 17 punts i 20 rebots, no han pogut neutralitzar uns Grizzlies perfectament coordinats en el parquet. Tampoc ha tingut la seva nit Luka Doncic que no ha pogut acabar el partit per unes molèsties al turmell i ha acabat veient des de la banqueta la desfeta a la recta final del conjunt de Dallas. De nou, l'equip del mitjà dels Gasol ha trencat la ratxa guanyadora del rival.

Els Utah Jazz cauen davant els Indiana Pacers malgrat Ricky Rubio (121-94)

Nova desfeta de Utah Jazz malgrat Ricky Rubio que ha protagonitzat un autèntic partidàs davant dels Indiana Pacers amb 28 punts, 6 assistències i 4 rebots. Aquests números, però, no han servit per evitar la tercera derrota en els últims quatre partits del seu equip que ha caigut per 121-94 marcada per un primer i un últim quart desastrosos.

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
Anar al contingut