Bàsquet

Marc Gasol ressorgeix en el triomf dels Lakers contra els Kings (115-94)

Els pivot català ha acabat amb 5 punts, 9 rebots i 6 assistències en els 28 minuts a la pista. Amb aquesta actuació, el de Sant Boi dona per superat un difícil mes de març

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Gasol ha completat un dels seus millors partits amb Los Angeles Lakers, en la victòria que els de púrpura i or han aconseguit contra els Sacramento Kings per 115 a 94. El pivot català ha acabat amb 5 punts, 9 rebots i 6 assistències en els 28 minuts que ha estat sobre la pista.

Amb aquest partit, Marc Gasol demostra que segueix compromès amb l'equip angelí després d'unes últimes setmanes convulses, on a principis de març va donar positiu per coronavirus, i es va perdre fins a 9 partits, i la recent incorporació als Lakers d'André Drummond, competència directa del català. No obstant, el de Sant Boi s'ha sobreposat a totes les adversitats. Després del partit s'ha mostrat convençut de les seves possibilitats.

"Les coses canvien ràpid a l'NBA com m'ha passat a mi, però estic compromès amb aquest equip. És una cosa difícil de gestionar perquè vaig estar fora de la rotació en algun moment i això mai és fàcil. Quan ets jugador vols jugar i contribuir. Ara mateix no soc el pla A, en tot cas soc el pla C o D".

 

L'entrenador Frank Vogel no ha escatimat elogis per a Gasol.

"El Marc és una peça vital per a nosaltres. Tindrà un gran paper en la nostra carrera pel campionat."

Sembla, doncs, que el protagonisme del pivot amb els Lakers torna a cobrar pes en la recta final de la fase regular de l'NBA.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut