NBA

Marc Gasol: "Em sento molt afortunat de representar tanta gent"

El pivot català ha protagonitzat una de les escenes més tendres de la celebració dels Raptors sobre la pista de l'Scotiabank Arena de Toronto quan s'ha passejat amb els seus dos fills petits als braços mentre l'equip rebia el trofeu com a guanyador de la Conferència Est
Actualitzat
TEMA:
Marc Gasol

Marc Gasol amb els seus dos fills als braços (@NBASpain)

El pivot català dels Toronto Raptors, Marc Gasol, ha declarat després de la victòria sobre els Milwaukee Bucks i d'aconseguir el pas a la final de l'NBA que se sent "molt afortunat de representar tanta gent d'Espanya".

Gasol ha protagonitzat una de les escenes més tendres de la celebració dels Raptors sobre la pista de l'Scotiabank Arena de Toronto quan s'ha passejat amb els seus dos fills petits als braços mentre l'equip canadenc rebia el trofeu com a guanyador de la Conferència Est.

Gasol ha col·locat a un dels seus fills la gorra que cada membre de l'equip havia rebut com a finalista de la temporada 2018-2019 de l'NBA davant dels eixordadors crits de les gairebé 20.500 persones que han assistit al partit contra els Bucks.

"Em sento molt afortunat de representar tanta gent d'Espanya, però també me'm sento per tot el meu viatge. A Memphis, penso que tenim una gran comunitat del sud que ens està seguint i ens dona suport", ha explicat Gasol, que disputarà per primera vegada la final de l'NBA, després de 12 anys a la lliga nord-americana.

El jugador català es referia al seu antic equip, els Memphis Grizzlies, en què va jugar onze anys, fins que el febrer passat va ser transferit als Toronto Raptors. Des de la seva arribada a l'equip canadenc, Gasol s'ha convertit en un jugador clau, que ha alterat de manera positiva el joc del conjunt.

"Cadascun dels companys que vaig tenir a Memphis, Tony (Allen), Zach (Randolph) i Mike (Conley), especialment, també són aquí. Estic jugant per ells, perquè ells representen molt per a mi, i ara tinc altres companys que també representen molt. És una cosa meravellosa."

ARXIVAT A:
Marc Gasol