Bàsquet

Marc Gasol dóna l'ensurt en la victòria del Grizzlies de Memphis davant dels Orlando Magic (81-86)

Marc Gasol s'haurà de sotmetre a una ressonància aquest dijous després d'haver rebut un cop al genoll esquerre, que aquesta temporada ja es va lesionar en el partit en què els Grizzlies van obtenir la victòria davant dels Orlando Magic (81-86). Ricky Rubio ha firmat unes bones estadístiques en el triomf dels Timberwolves enfront dels Denver Nuggets (117-90).

Actualitzat

Els Grizzlies de Memphis han sumat la seva vuitena victòria en els últims onze partits en derrotar els Orlando Magic per 81 a 86. La nota negativa de la nit ha estat la lesió de Marc Gasol (4 punts, 5 rebots). El català s'ha retirat en el tercer quart, quan s'ha donat un cop amb el genoll esquerre --que ja s'havia lesionat aquesta temporada-- amb el d'un rival. Tot i que el de Sant Boi no ha donat grans mostres de dolor, no ha tornat a jugar per precaució. Aquest dijous se sotmetrà a una ressonància per veure com està l'articulació. El seu company en el joc interior, Zach Randolph (20 punts), ha assumit el lideratge i ha aconseguit cistelles en els moments importants.

Kevin Martin (32 punts, 11 rebots, 8 assistències) ha tornat a ser, una nit més, el millor jugador dels Timberwolves. L'equip de Minnesota ha guanyat els Denver Nuggets per 117 a 90, amb 11 punts, 12 assistències i 7 recuperacions de pilota de Ricky Rubio. El català s'ha aprofitat dels problemes dels seus rivals. Davant l'absència per lesió dels bases Ty Lawson, Nate Robinson i Andre Miller, un ranquejant Randy Foye ha assumit la direcció de joc dels Nuggets. Kevin Love, que aquest cap de setmana prendrà part en el concurs de triples de l'All Star, ha aprofitat per practicar. Aquesta matinada ha encistellat 6 dels seus 11 llançaments des de més enllà de la línia.

La resta de la jornada

Els Dallas Mavericks han fet encaixar als Indiana Pacers la seva tercera derrota com a locals de la temporada (73-81) gràcies a un bon últim quart de l'escorta Monta Ellis (11 dels seus 23 punts els ha fet en aquest període). Els Clippers de Los Angeles han vençut els Portland Trail Blazers per 122 a 117, amb 36 punts i 10 rebots de Blake Griffin. Els Cavaliers, amb el seu triomf contra els Pistons (89-93), han encadenat quatre victòries consecutives per primera vegada des de la marxa de Lebron James l'estiu del 2010.

Els 36 punts i 11 rebots de Carmelo Anthony no han estat suficients per evitar que els Knicks caiguessin per cinquena vegada en els seus últims sis enfrontaments. El seu últim botxí han estat els Kings de Sacramento, en la pròrroga (101-106). Els que sí que han estat decisius han estat Lebron James (36 punts, 13 rebots, 9 assistències) i James Harden (35 punts, 6 rebots, 6 assistències). Un triple a l'últim segon de l'estrella de Miami ha donat als Heat el triomf contra els Golden State Warriors (110-111). La barba més famosa de l'NBA ha aconseguit amb una entrada a cistella els dos punts que han donat la victòria als Houston Rockets enfront dels Washington Wizards (113-112).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut