NBA

Marc Gasol confirma que continuarà jugant amb els Grizzlies, que han superat l'oferta dels Houston Rockets

De mica en mica van quedant definides les plantilles a l'NBA. Mentre que Pau Gasol encara no té clar el seu futur, aquesta matinada el seu germà, Marc, ha anunciat al seu Twitter que continua a Memphis. S'havia especulat molt amb la marxa del petit dels Gasol a Houston, però els Grizzlies ja li tenien preparat un contracte milionari perquè es quedés. Si Houston li oferia un contracte de 55 milions de dòlars i quatre anys, el president dels Grizzlies, Michael Heisley, sembla que l'hi ha millorat. Ara, els de Memphis tenen tres dies per posar el nou contracte sobre la taula. D'altra banda, Dallas ha fitxat West i Vince Carter, cosa que treu possibilitats de jugar a Rudy Fernández. Aquesta situació la segueix molt de prop el Reial Madrid, que sempre ha manifestat l'opció de recuperar el mallorquí.

Actualitzat
El germà mitjà dels Gasol ha escrit en el seu Twitter que estava ansiós per tornar al camp d'entrenament i estar de nou al costat dels seus companys. "No trobo l'hora de tornar al camp amb la resta dels meus companys", escriu textualment Gasol. Encara que el president de l'equip de Memphis, Michael Heisley, ja havia anunciat també que superarien qualsevol tipus d'oferta que li fessin a Gasol la resta dels equips de l'NBA, inclosos els Rockets de Houston, que van presentar una per quatre anys i 55 milions de dòlars, els Grizzlies no han volgut fer comentaris a l'escrit en el Twitter pel pivot català.

Un portaveu dels Grizzlies ha declarat que "l'equip no tenia res a dir oficialment sobre la situació en què es trobava Gasol, ja que es tractava d'un comentari personal que va aparèixer en la pàgina social de Gasol". No obstant això, el diari local "The Commercial Appeal" ha informat que Gasol i els Grizzlies havien arribat a un acord de principi per a signar un contracte per quatre anys i 58 milions de dòlars. Els diners que rebria Gasol seria superior als 55 milions oferts pels Rockets i confirmaria les declaracions fetes per Heisley, que li anaven a donar més diners per assegurar la seva continuïtat en un projecte esportiu, en el qual se li considera "clau".

Heisley vol mantenir el nucli guanyador de l'equip de la passada temporada en la qual al costat de Gasol van ser-hi Zach Randolph, Rudy Gai i Mike Conley. Els Grizzlies van donar la gran sorpresa a l'aconseguir guanyar la seva primera sèrie de la fase final després d'eliminar als Spurs de San Antonio dins de la Conferència Oest. Gasol, de 26 anys i tres com a professional de l'NBA, va ser clau la passada temporada en la marca guanyadora dels Grizzlies i al costat de Randolph va permetre l'equip de Memphis ser el millor en els punts aconseguits des de dins la zona, amb 51,5 punts de mitjana per partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut