Bàsquet

Marc Gasol, compromès amb els Lakers després de brillar contra els Raptors

Preguntat per TV3 després de la victòria contra els Raptors, Marc Gasol diu que es compromet al 100% amb el repte de guanyar l'anell amb els Lakers, encara que signifiqui jugar 5 minuts. Drummond no ha reaparegut encara i el mitjà dels Gasol ha brillat en la victòria contra els excompanys de Toronto. També ha parlat del retorn del germà gran.

Xevi BardoletActualitzat

Marc Gasol ja ha fet el canvi de xip. Després de mostrar-se abatut en la roda de premsa de fa quatre dies i deixar oberta la possibilitat de sortida dels Lakers, se l'ha vist més content en la compareixença posterior a la victòria contra l'equip amb qui va ser campió de l'NBA, uns Raptors que enguany juguen a Tampa com a locals. El pivot de Sant Boi diu que ja ha fet el seu particular procés.

"Després d'uns dies d'adaptació en la decisió aquesta -el fitxatge del pivot Andre Drummond-, arribes a la conclusió que acceptes el repte que tens davant i ho fas amb moltes ganes. Que estaràs preparat passi el que passi. I un cop acceptes això, l'energia i el llenguatge corporal també canvien."

El mitjà dels Gasol acabava de jugar el seu partit més complet com a jugador dels Lakers. 13 punts, 9 rebots, 5 assistències i atenció, 4 taps. Ell ha liderat l'estirada inicial dels de Frank Vogel, que han arribat a guanyar de 30 i que no han notat l'expulsió de Montrezl Harrell. 27 minuts per a un  Gasol que no canvia la seva manera, altament col·lectiva, de veure el bàsquet:

"Honestament sempre vols ajudar l'equip. Sempre penso què puc fer per aquest noi, com puc ajudar aquest company a fer-ho millor, com puc facilitar l'espai a aquest tirador, com puc comunicar millor en defensa. Mai penso què puc fer per a mi."

Andre Drummond ja està pràcticament recuperat de la lesió al peu que es va fer en el debut i reapareixerà en el pròxim partit a Miami. Preguntat sobre si les últimes actuacions de Gasol farien replantejar la titularitat de Drummond, l'entrenador Frank Vogel ha estat taxatiu:

"No. El titular serà Drummond. Per això el vam fitxar. Necessita minuts per adaptar-se a l'equip de cara al play-off. Però reitero que tots tres -Drummond, Harrell i Gasol-  són necessaris i ens ajudaran a guanyar el campionat."

Jugui 5, 10 o 20 minuts... o no en jugui cap algun dia. Marc Gasol ha canviat el rostre en pocs dies i té una il·lusió afegida: el retorn del germà gran a les pistes.

"L'únic que m'interessa és veure'l feliç, veure'l somriure. Entenc que per a vosaltres és un jugador de bàsquet. Per a mi és un germà. El veig feliç i concentrat davant el repte que té al davant."

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut