Bàsquet

Marc Gasol, agent lliure de l'NBA, no es veu jugant en un equip en construcció

El pròxim cap de setmana comença l'agència lliure de l'NBA i Marc Gasol és un dels pivots més cobejats. El de Sant Boi, que ha despertat l'interès de diverses franquícies, ha deixat clar als micròfons d'Esport3 que, amb 35 anys, no vol anar a un equip en construcció en què la derrota pugui ser la tònica de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Gasol, campió de l'NBA amb els Raptors, afronta una setmana crucial per al seu futur. És agent lliure i el cap de setmana vinent s'obre el procés de converses amb les franquícies. Seguirà a Toronto? Anirà als Celtics? El pivot de Sant Boi té una cosa clara:

"En una decisió d'aquest nivell hi ha una vessant important: no estic preparat per perdre molts partits en aquesta edat. Vull anar a un equip que guanyi de forma consistent i tingui opcions al títol."

D'altres aspectes com l'econòmic o la destinació no són tan rellevants per al president del Bàsquet Girona.

"Jo no soc com en Pau, que fins ara mirava també ciutats amb un cert interès. Faig una vida molt familiar i l'entorn no és tan important."

Veurem si el període de l'agència lliure signififac també una destinació NBA pel seu germà gran, que vol tornar a jugar després d'un any i mig sense fer-ho.

"En Pau ha de veure primer que està bé del peu, després decidir. Vol anar a Tòquio i potser seguir després, però el més important és la salut."

Marc Gasol ha parlat pels micròfons d'Esport3 al descans del partit entre el Bàsquet Girona i l'Almansa de la LEB Or. I, evidentment, s'ha referit al club que presideix:

"Estem molt engrescats amb aquest projecte. Aquests dies deixo els nens a l'escola i després, Bàsquet Girona fins a l'hora de la banyera, sopar i portar-los al llit. A més, m'entreno amb l'equip els matins."

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut