Marc Duch, durant la compareixença
Barça

Marc Duch: "Si no es vota, serà una violació dels estatuts"

Els impulsors de la moció de censura denuncien que la directiva no vol fer el vot de censura i esperen que aquest dimarts convoqui la votació. Si no ho fa, emprendran accions legals

Redacció Esport3Actualitzat

El portaveu de Més que una Moció, Marc Duch, ha explicat que emprendran accions legals contra la directiva del Barça si demà, dimarts, a les 9 del matí, no s'ha fet la convocatòria oficial per part del club per celebrar la votació els pròxims 1 i 2 de novembre. Segons Duch, el club no té la voluntat de fer el vot de censura i això suposaria una violació dels estatuts.

"La sensació que em queda és de tristor. Aquest no és el Barça que ens agrada. Ens agrada un Barça obert, participatiu, democràtic, proactiu, generós amb el soci. No un Barça antidemocràtic que no vol votar un vot de censura que està tipificat en els estatuts."

Davant de les queixes des del club per la falta de temps per organitzar la votació, els impulsors de la moció han estat contundents.

"Haguessis començat abans a preparar-ho tot, i, si no ets capaç de convocar el vot amb garanties, el que has de fer és plegar."

Als impulsors de la moció no els preocupa que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu dimiteixi, i tenen moltes ganes d'anar a votar per veure quants jugadors es troben del primer equip.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut