Barça

Marc Cucurella: "Seria molt bonic tenir una oportunitat al Barça"

El jugador del Chelsea s'ha deixat estimar pel Barça a la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Cucurella ha estat un dels grans protagonistes de la desena Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol. El futbolista del Chelsea ha rebut el seu primer trofeu com a millor jugador català.

El lateral va fer un gran salt després de deixar La Lliga, on jugava a Getafe, per marxar a la Premier League, on va fitxar pel Brighton amb un contracte de cinc anys. Cucurella, però, només en va complir un. El seu gran estat de forma va fer que el Chelsea es fixés en ell i pagués uns 65 milions d'euros fixos més vuit en variables. Aquesta xifra va convertir-lo en el jugador català més ben pagat.

Després de rebre el guardó, Cucurella ha destacat tot el que ha treballat per arribar fins al nivell al qual es troba actualment.

"No ha estat fàcil arribar fins aquí, hem hagut de superar moltes pedres. El més important és que mai he abaixat els braços, sempre he seguit treballant i aquest any he obtingut el premi que tant buscava."

Cucurella, que va debutar amb el Barça a la Copa del Rei el 2017, ha estat qüestionat per un possible retorn en un futur a l'entitat blaugrana. Lluny d'esquivar la pregunta, el jugador s'ha deixat estimar pel seu antic club.

"No vaig tenir l'oportunitat i sempre he tingut una espineta clavada. Al final si en un futur tingués l'oportunitat ho valoraríem, però seria molt bonic."

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut