Ral·li Dakar

Marc Coma: "Serà el Dakar més obert de la història"

Marc Coma ha considerat que el Ral·li Dakar 2014, que comença diumenge a la ciutat argentina de Rosario, serà el més ajustat de tots els que s'han disputat fins ara pel sorgiment de marques amb motos capaces de fer-li ombra a l'austríaca KTM.

Actualitzat

Marc Coma ha considerat que el Ral·li Dakar 2014, que comença diumenge a la ciutat argentina de Rosario, serà el més ajustat de tots els que s'han disputat fins ara pel sorgiment de marques amb motos capaces de fer-li ombra a l'austríaca KTM .

"Estem davant d'una nova era al Dakar. Serà la carrera més oberta de la història", ha dit en una roda de premsa a Rosario el pilot de KTM, que es va perdre per lesió la passada edició. KTM, vencedora en les dotze últimes edicions de la cursa, pot tenir aquest any una oposició més gran de marques com Honda i Yamaha, que han preparat motos molt competitives i compten amb pilots de renom.

"És un moment amb nombroses fàbriques involucrades amb projectes realment sòlids i forts i bons pilots. En l'última dècada estàvem acostumats a veure una sola marca molt forta amb equip consistent, i ara ha canviat completament", ha reconegut Coma.

El francès Cyril Despres, guanyador dels dos últims Dakar i cinc en total, va deixar KTM per incorporar-se a Yamaha, on té el suport del seu compatriota Olivier Pain.

L'equip oficial d'Honda s'ha reforçat amb l'arribada del castellonenc Joan Barreda i el portuguès Paulo Gonçalves, tots dos provinents de Husqvarna, aquest últim vigent campió del mundial de ral·lis .

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut